Helitaxi – Vols privats amb helicòpter

Vols privats amb helicòpter, passatgers a la sortida del vol.

Transfer amb helitaxi

Vols privats amb helicòpter per a fer un desplaçament fins a l’aeroport. Destinació restaurant o hotel. Esquiada de cap de setmana. Visita cultural…

Vols privats amb helicòpter - Turisvol Helicòpters - transfer

A casa o a l’empresa

Servei d’helitaxi a domicili o per anar a l’empresa.

Sol·liciti via mail o per telèfon una inspecció de viabilitat de la ubicació que vol utilitzar com a heliport privat. Si s’aprova la inspecció, podem donar d’alta la seva localització i podrà utilitzar el nostre servei de vols privats amb helicòpter.

Vols privats amb helicòpter pel teu dia especial

Vol privat pel dia del seu enllaç

Els nostres vols privats amb helicòpter li ofereixen la possibilitat de gaudir d’un casament encara més especial. Realitzi el desplaçament a l’hotel o al restaurant còmodament i gaudint de magnífiques vistes aèries amb el nostre servei d’helitaxi.

“Disposem d’un equip professional altament preparat per a realitzar els nostres vols privats amb helicòpter. Per a Turisvol Helicòpters la qualitat del servei és prioritària en la nostra proposta comercial.”

“Atès que el nostre heliport es troba situat enmig de la Costa Brava, també li oferim la possibilitat de gaudir de vols turístics amb helicòpter per a recórrer la línia de la costa, garantint la satisfacció de poder observar el litoral i les seves petites cales desde el cel.”

Trobarà més informació a la nostra secció de vols turístics. (No dubti en demanar-nos informació sobre preus i reserves.)