Vols turístics amb helicòpter per la Costa Brava

Informació general

Atès que el nostre heliport es troba situat enmig de la Costa Brava, Heliport Costa Brava Centre, l’oferta standard en vols turístics amb helicòpter compta amb dues possibilitats; una ruta cap al nord i una altra cap al sud. Ambdós trajectes recorren la línia de la costa i amb qualsevol de les opcions està garantida la satisfacció de poder observar el litoral i les seves petites cales a vista d’ocell.

No dubti en demanar-nos informació sobre preus i reserves.

“Disposem d’un equip professional altament preparat per a realitzar els nostres vols turístics amb helicòpter. Per a Turisvol Helicòpters la qualitat del servei és prioritària en la nostra proposta comercial.”

“Per a tots aquells que no només es veuen atrets per l’experiència del vol panoràmic realitzant un dels nostres vols turístics amb helicòpter i volen anar una mica més enllà i s’atreveixen en el pilotatge, els podem oferir l’exclusiu servei iniciar-se al vol en helicòpter .” Es pot trobar més informació de la diversitat de serveis que oferim a la nostra secció de serveis. (No dubtis en demanar-nos informació sobre preus i reserves.)

Si vols que el dia del teu casament sigui encara més especial, t’oferim la possibilitat de gaudir d’un vol privat en helicòpter per a desplaçar-te còmodament fins al restaurant o a l’hotel i gaudir d’unes vistes aèries magnífiques. Visita la nostra secció de vols privats en helicòpter.” (Disposem de diferents serveis d’helitaxi o transfer en helicòpter. )